Webhosting

Starter
€ 2,50 / maand

Diskspace  1500 MB

Dataverkeer  40 GB

Domeinen  1

Gratis SSL   

Installatron   

E-mailaccounts   5

   Bestel
Premium
€ 5,00 / maand Het populairste onder de gebruikers

Diskspace  4000 MB

Dataverkeer  100 GB

Domeinen  5

Gratis SSL   

Installatron   

E-mailaccounts   25

   Bestel
Zakelijk
€ 7,50 / maand

Diskspace  10000 MB

Dataverkeer  300 GB

Domeinen   25

Gratis SSL   

Installatron   

E-mailaccounts   1000

   Bestel

Fortaweb Webhosting

Fortaweb is hosting bedrijf wat gericht is op de behoeftes van een klant. Wij doen er tevens alles aan om de klant tevreden te houden. Wij houden onze klanten tevreden door betaalbare prijzen aan onze producten te hangen en ook door goede support te bieden. Tevens draaien onze servers op SSD schijven waardoor u een veel beter en prettigere ervaring heeft. Ons netwerk is ook super stabiel waardoor uw bestanden binnen de kortste tijd geĆ¼pload zijn.

Samengestelde pakketten

We hebben onze uiterste best gedaan om de pakketten zo zorgvuldig mogelijk samen te stellen voor u. Hier boven ziet u drie standaard pakketten die wij samen hebben gesteld zodat u alleen nog maar hoeft te kijken wat u nodig heeft. Stel u zou een groter of een ander pakket willen zou u ook altijd voor de custom optie kunnen gaan. Het custom pakket valt volledig zelf aan te passen naar u eigen voorkeur, hierbij heeft u de voordelen dat u niet te veel zal betalen of dat u met te veel of te weinig ruimte zit. Wij raden het custom pakket alleen aan voor mensen die er redelijke ervaring mee hebben.

We bieden u zo snel mogelijk support op een duidelijke en vriendelijke manier, we zijn ook pas tevreden tot dat uw probleem of vraag opgelost of beantwoord is.

Wij gebruiken SSD schijven! SSD schijven zijn razendsnel en stabiel, dat betekend dat uw bestanden er in een no-time op staan!

Is er iets niet duidelijk of heeft u nog enkele vragen? Neem contact op!